Bijeenkomst De korte keten mainstream in 2023

Voedselfamilies is een open netwerk voor voedselinnovatie in Zuid-Holland. Samen wordt gezocht naar innovatieve oplossingen voor een duurzame voedselketen. Iedereen die zich hard wil maken voor gezond, duurzaam en betaalbaar eten is welkom!

De Zuid-Hollandse Voedselfamilies worden gestimuleerd door de Innovatie Agenda Duurzame Landbouw van de provincie Zuid-Holland. Hiermee wil de provincie, via netwerken en proeftuinen, koplopers in de landbouw- en voedselketen helpen nieuwe perspectieven en initiatieven te ontwikkelen. Met als doel: gezond, duurzaam en betaalbaar voedsel voor iedereen!

Hans Koot, strategisch beleidsadviseur van de provincie Zuid-Holland

‘Eten waar je blij van wordt’ is een zoektocht van de provincie Zuid-Holland naar landbouw van de toekomst samen met ondernemers, organisaties en onderzoekers. Gezond, duurzaam en betaalbaar voedsel voor iedereen en een eerlijke prijs voor de boer. Bekijk het interview met Hans Koot, strategisch beleidsadviseur van de provincie Zuid-Holland, met een bezoek aan de locaties SC Amstelwijck en Centrum de Buitenwacht in Dordrecht en het Provinciehuis in Den Haag.