Kerstborrels , ze komen eraan! Is dit jaar een borrelplank met lokale lekkernijen geen goed idee? Onze ideale winkels vind je in de webshop! Daar is natuurlijk ook heel veel lekkers voor het kerstontbijt & het kerstdiner te vinden.

Manenwolf’s Rokerij en Foodlab (je weet wel van de bijzonder tempeh, de fire cider relish en de gerookte uienchutney) geeft je kerstkadeau 5% korting op zijn hele assortiment! En ook de natuurinclusieve boeren uit het Buijtenland van Rhoon verkeren in kerstsferen: het emmer-oergraan en de spelt (te gebruiken als rijstvervanger) koop je nu met 15% korting.
Terug in de webshop zijn de gerookte zalm van House of Laks en de warmgerookte regenboogforel & de koudgerookte zalmforel van Forellenvisvijvers Zederik. Jordy’s kerststollen zijn er ook weer. Dat wordt smullen met (en voor!) Kerst!

PS Rechtstreex is de week van Kerst en het eerste deel van de week van Nieuwjaar gesloten.

Nieuw in het assortiment:  

  • Groene Eikenbladsla (BIO) Tuinderij Peter Boer € 1.23 / st.
  • Zalmforel Forellenvisvijvers Zederik € 11.60 / 250 gram
  • Geredde Oranje Wortel Peter van de Erve € 0.70 / kilo
  • De favorieten van Rechtstreex Kerststol (375gr) Jordy’s Bakery € 6.58 / st.
  • -5% Tempeh van Bonenmix (250gr) Manenwolf’s rokerij en foodlab € 4.27 / st.

Bestel je boodschappen! Wortel-pastinaaksoep met standyoghurt Wat doe je met… Emmer? Bekijk hier de recepten Wijkchef Jet Robben & Annette de Vlieger

Rechtstreex SpuiboulevardSpuiboulevard 220E: spuiboulevard@rechtstreex.nlT: 31647802721

Hoe werkt Rechtstreex?1. Bestel gemakkelijk online.2. Kies uit een breed assortiment.3. Haal je boodschappen op in jouw buurt.4. Proef het lekkerste van de regio.5. Met een eerlijke prijs voor jou en de boer!

Omdat we onze producten wekelijks vers ophalen bij de boer duurt het een paar dagen voordat je jouw boodschappen kunt ophalen of laten bezorgen.

Wat maak jij met de producten van Rechtstreex? Deel het met andere #LokaalMaal fans in onze Facebook-groep! Ook leuk als je wel wat inspiratie kan gebruiken over wat je bijvoorbeeld maakt met Amsoi, Rettich Radijs, Spitskool, of…? Stel je vraag, en er is vast wel iemand die een mooi recept voor je heeft!

Whatsapp-bestelreminder! Wil je op maandag of woensdag rond 08:00 een reminder via Whatsapp ontvangen zodat je niet vergeet te bestellen? 

Stuur dan een mailtje naar rotterdam@rechtstreex.nl en we zetten je op onze verzendlijst! Wil je erbij zetten op welke dag je het berichtje wilt ontvangen?

Enthousiast over Rechtstreex? Druk op de onderstaande knop en beveel Rechtstreex aan bij jouw kennissen, vrienden of familie uit de buurt.

Tip een buurtgenoot