“De wereld verandert, er zijn veel zaken die veranderen rondom het voedselbeleid. We moeten onze studenten opleiden voor de beroepen van straks.” Zo begint het interview met interview met Gerrie Kouwenhoven , programmamanager InHolland Agri&Food Delft. “Wat kunnen de weilanden en de omgeving voor de stad betekenen?”. Die vraag beantwoordt Caroline Schakel, student stadslandbouw.
Recente Artikelen
- Groene steden Eetbare wijken 4 april 2022
- Diverz opent krachtpunten met thema’s als duurzaamheid, gezond eten en bewegen 4 april 2022
- Maak kennis met Yvonne Zuidgeest directeur bestuurder Diverz Welzijnsorganisatie te Zwijndrecht 4 april 2022
- Maak kennis met Corstiaan den Boer, Zorgboerderij de Zuidpunt 4 april 2022
- Voedselvisie – Duurzame ontwikkelingsdoelen 3 april 2022
- Campagne Wij Eten Lokaal – Het Nieuwe Normaal 22 maart 2021
- Webinar Gezond Lokaal Gelderland 2 december 2020
- Linges Landgoed Woonzorg op TV Gelderland 13 augustus 2020