3 OPENING RECHTSTREEX IN DORDRECHT.
Weizigt – Land van Valk – Krispijn


Online Food Retail –
Rechtstreex in Dordt https://youtu.be/APrJW_OjhH4

De opening van het derde afhaalpunt van Rechtstreex te Dordrecht in Natuur- Milieu en Educatiecentrum Weizigt vond feestelijk plaats op woensdag 31 oktober j.l. Het derde afhaalpunt op de kinderboerderij vlak achter CS Dordrecht, is met tweehonderdduizend bezoekers per jaar dé plek om de samenwerking in Dordrecht tussen Rechtstreex en Drechtstadsboer zichtbaar te maken. Elke woensdagmiddag staan Annette en Jet in de Weizigt winkel klaar om uw online bestellingen aan u te overhandigen. Deze wijkchefs weten alles over hun producten. Zij delen graag hun recepten voor lekkere gerechten.

 

Hoe werkt (D)Rechtstreex in Dordrecht?

Voor maandag 10 uur besteld. Woensdag afgehaald. Zo simpel is het.

Ruim 100 leveranciers in een straal van 50 km bieden op Rechtstreex website hun verse en verwerkte producten aan: Regulier, Biologisch en Biodynamisch Je kiest hieruit. Het gaat heel makkelijk Je doet online je bestelling voor maandag 10.00 uur Op woensdag wordt jouw bestelling afgeleverd op jouw afhaalpunt in Dordrecht naar keuze. Zonder abonnement. Dat heb je niet nodig. Rechtstreex is altijd lokaal en niet duurder dan de super. Daar wordt iedereen blij van. Dus vanaf nu kun jij in Dordrecht Duurzaam Boodschappen doen onder het Motto: “Bestellen wat je wilt. Wanneer je wilt”

 

De duurzaamste Weg van Veld naar Vork

Als je weten wilt , waar je eten vandaan komt en hoe, moet je zelf gaan telen. Als je niet de tijd en de plek hebt om in de voedselbehoeften van jouw zelf en de jouwen te voorzien, is Rechtstreex een superhandig alternatief. Bovendien is eten van Rechtstreex in Dordt stukken goedkoper, lokaler en duurzamer dan de bekende commerciële groenteboxen. Drechtstadsboer en Rechtstreex slaan de handen ineen om het komend anderhalf jaar ‘zowel het lokaal aandeel te stimuleren als ook het totale volume aan online food retail. “Dan weet je weer, wat je eet”. Opening Dordt Rechtstreex 30/10/17