Disco Soup 15/10
Voedsel 4 Daagse – Boer Burger Dialogen

DOOR organiseert vrijdagavond 15 oktober een Disco Soup naar het recept van Slow Food Youth Netwerk. Vind je voedselverspilling maar stom! Disco Soup mixt dance & waste. Koen Makkelie redt goede groenten van de kliko en kookt de sterren van de hemel. #DFW2020

‘Fill bellies. Not bins’

Het is niet alleen dansen, kijken en eten, wat er gebeurt. Je kan ook zelf aan de kook. Maggi maken, oesters zwammen, kool rapen om een paar van de workshops te noemen, waar jij jouw kooktalent kunt laten schitteren. Onder een pubquizz kan je laten zien, wat jij van eten weet. De DJ van dienst draait tracks.

DOOR

Chef-kok Koen krijgt hulp van Annette (Drechtstadsboer) en Patrick (Kwekersgilde).

Waar, wanneer

Je vindt DOOR aan de Spuiboulevard 220 Dordrecht. Inloop 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Einde 22.30 uur. DOOR volgt de RIVM richtlijnen voor corona.
Informatie vind je op het facebook van DOOR Dordrecht.

De Voedsel 4 Daagse wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dordrecht, Provincie Zuid-Holland, partners en sponsoren. Initiatief van Drechtstadsboer 2021.

Courtesy. ‘World Disco Soup’ is een jaarlijkse traditie wereldwijd. In Nederland is Slow Food Youth Network hoeder van het evenement. Drechtstadsboer is geautoriseerd de naam te gebruiken in het kader van de Voedsel 4 Daagse – Dutch Food Week Dordrecht 2021.

food film night logos
disco soup

Geen corona check-app QRcode?

Testen voor toegang kan bij testlocatie: FC Dordrecht, Krommedijk 210,
3312 LH Dordrecht.
Via de website van Testen voor Toegang kun je een afspraak maken.