Boerenlandbouw Conferentie 2021 UITVERKOCHT

Dordrecht 2021. De Federatie voor Agro-Ecologische Landbouw organiseert de Boerenlandbouw Conferentie. Dé bijeenkomst voor leden en aspirant leden.

 Op 14 en 15 oktober 2021 is het weer zover. Toekomstboeren, het CSA-Netwerk, BD-Vereniging, Bio-Vegan, Bio-Tuinders en Permacultuur boeren bundelen hun krachten voor de Boerenlandbouw conferentie met volop praktische workshops voor de agroecologische landbouw. Onderwerpen zijn: kleinschalige landbouwwerktuigen, zelf opkweken van plantgoed, (voedselbos)producten conserveren, niet kerende landbouw, tools voor voedselcoöperaties, composteren, en veel meer !Overnachtingen ( 13 en 14 oktober) op het Biesbosch schiereiland Nivonhuis De Kleine Rug zijn onderdeel zijn van de conferentie.

Op donderdag- en vrijdagavond (14 en 15 oktober) kan je een programma volgen met talkshows, worldcafe, disco soup en food film night. Maar je kan ook de natuur in. Om bij een kampvuur met gelijkgezinden te praten. Of om een wandeling of kanotocht te maken.

 Praktische informatie

De conferentie is op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober in het Wantij paviljoen in Dordrecht. Daar lunchen we ook. Overnachten is in het Nivonhuis daar vlak in de buurt, dat op een eiland ligt.

Deelnemen aan de conferentie kost 100, 120, of 140 euro, afhankelijk van jouw draagkracht. De prijs is inclusief: ontbijt 2x, lunch 2x, diner 2x, koffie/ thee doorlopend.

Een boot verzorgt het transport tussen accommodatie Kleine Rug en Wantijpaviljoen, conferentie-oord.

Je kan ook je eigen tent meenemen, dan is het bedrag 20 euro lager. Deelnemers kunnen bij ons een factuur opvragen zodat de kosten als bedrijfskosten opgegeven kunnen worden.

 

Voorlopig programma

https://toekomstboeren.nl/voorlopig-programma-boerenlandbouwconferentie-2021/

Voorlopige workshoplijst

https://toekomstboeren.nl/workshops-boerenlandbouw-conferentie/

Aanmeldformulier conferentie

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchzfPbWHScClvdd1y007rORV6DDpbjuL4TaqKpfZ4Ar9AENA/viewform

boerenlandbouw conferentie