wk 25 Tuinbonen, bietjes en meer

wk 25 Tuinbonen, bietjes en meer


 Week 25 – Verse tuinbonen – belofte waar gemaakt

Na een licht uitgestelde start, twee weken verlaat door het koude voorjaar, zijn ze er dan: onze Dordtse Groentepakketten!

Maandag haalden de eerste leden van de vereniging hun pakketten op aan De Zuidpunt. Vandaag, 22 juni van 15.00 – 18.00 is het eerste ophalen aan de Patersweg 53, Groeituinen ‘schooltje’. Dan krijgen de luxe-leden hun eerste verrassingsdoos thuis bezorgd.

Bij de eerste publiciteit spiegelde boer Corstiaan ons voor dat er wel eens tuinbonen in het eerste pakket zouden kunnen zitten en dat is gelukt.

Verse tuinbonen! Dat wordt smullen met thijm, spekkies en mosterd-met-hele-pitjes. Vegetarische bereiding kan zijn met vega-gehakt en pijnboompitten door grove pasta als penne. Deel vooral de recepten om niet-leden lekker te maken.

Zaterdag as. 25 juni van 13.00 – 15.00 uur zijn leden en belangstellenden van de Dordtse groentepakketten welkom om te zien hoe de groente verbouwd wordt. Die middag kiezen we met elkaar de naam voor de pakketten. Even laten weten dat u komt, kinderen zijn welkom, stellen we op prijs.

Annette de Vlieger
Drechtstadsboer
drechtstadsboer@gmail.com
06-14.220.195