Kort & Goed 1

 

Rechtstreex in Dordrecht Feestelijke opening wijkafhaalpunt Weizigt Duurzaamheidscentrum d.d. 1 november, 15.00

 

Drechtstadsboer werkt met Rechtstreex samen sinds dit voorjaar. Wij streven collectief naar een duurzame voedselketen voor Dordrecht met gezonde en betaalbare producten uit de directe omgeving. Op 18 oktober j.l zijn de eerste twee afhaalpunten van start gegaan in Dordrecht-Krispijn en Dordrecht-Land van Valk.

 

Op 1 november opent Rechtstreex-Weizicht zijn deuren. Wijkchefs Jet en Annette maken daar de bestellingen klaar en kunnen je meer vertellen over de herkomst van de producten. Elke woensdagmiddag kun je je bestellingen komen ophalen. Geïnteresseerden schrijven zich hier in op de nieuwsbrief. 

 

Rechtstreex werkt met wijkchefs, boeren en klanten aan een transparante en sociale voedselketen als alternatief voor de anonieme supermarkt. Geniet van de lekkerste lokale producten en maak samen het verschil. Met een eerlijke prijs voor jou en voor de boer. Verse, smaakvolle en verrassende producten direct van de boeren uit jouw regio. Iedere bestelling vrije keuze, zonder verplicht abonnement. Dan weet je weer wat je eet.

 

Bestellen kan tot elke maandag 10.00 uur

 

Rechtstreex Krispijn, Groeituinen, Patersweg 53   
Rechtstreex Land van Valk, B&B De Eikenhof, Dubbeldamseweg Zuid 362  
Rechtstreex Weizigt, Weizigt Infopunt,Van Baerleplantsoen 30

 

Volg ons op facebook Rechtstreex

 

Rechtstreex Dordrecht is een co-initiatief van Drechtstadsboer.

Rechtstreex Dordrecht is mede mogelijk door een bijdrage van de provincie Zuid-Holland.