Lammetjesdag Zorgboerderij De Zuidpunt

Drechtstadsboer geeft info over Dordtse Groentepakketten tijdens de Lammetjesdag op Zorgboerderij De Zuidpunt

Lammetjesdag 16/04, 11.00-15.00 uur
Locatie: Zorgboerderij de Zuidpunt, Polder Oudendijk 2-A, 3329 LL Dordrecht

Zorgboerderij De Zuidpunt en Drechtstadsboer komen samen met Dordtse groentepakketten voor 1-, 2- en 3-4-persoonshuishoudens. Afgehaald bij de zorgboerderij, afgehaald in de stad of thuisbezorgd. Beoogd afhaalpunt in de stad is de Groeituinen aan de Patersweg.

Tarievenoverzicht 2016

 

Tarievenoverzicht 2016

Lid worden van foodcommunity Dordrecht? Groente-abonnement aanvragen?
Annette de Vlieger, penningmeester Drechtstadsboer helpt je verder als er vragen zijn over de coöperatie i.o. of met aanmeldingen voor groente-abonnementen. Annette is mobiel bereikbaar 06 14 22 01 95

Zorgboerderij de Zuidpunt
Zorgboerderij de Zuidpunt is opgericht in 2004 door Corstiaan en Johanna den Boer. Sinds 2004 werken beiden met hun team op de Zuidpunt; een officieel gecertificeerde zorgboerderij die arbeidsmatige dagbesteding verleent. De grootste groep cliënten is afkomstig vanuit de psychiatrie, maar ook andere doelgroepen zijn te gast. ‘De Zuidpunt’ ligt op het uiterste puntje van Dordrecht, kort bij het Haringvliet. Hier vind je de boerderij tussen historische verdedigingswerken uit WOII en het mooie landschap van de Hollandse Biesbosch. De Zuidpunt is van oorsprong een akkerbouwbedrijf met volle grond groenteteelt-, maar daarnaast houdt de Zuidpunt ook verschillende dieren. Schapen, kippen, varkens. Zo is er voor ieder wat wils! Er staat vier dagen per week een team van verschillende begeleiders en stagiaires dagelijks klaar om alle activiteiten uit te voeren.
Zorgboerderij de Zuidpunt Polder Oudendijk 2a 3329 LL Dordrecht
Contact: Corstiaan den Boer
Tel: 06 37 19 27 67