De lekkerste lokale producten bij Rechtstreex Weizigt vanaf woensdag 1 november

Op woensdag 1 november opent bij Duurzaamheidscentrum Weizigt het derde Rechtstreex wijkpunt in Dordrecht. Dordtenaren kunnen op rechtstreex.nl producten bij boeren en makers uit de regio bestellen en die iedere woensdagmiddag afhalen bij Rechtstreex Weizigt. Wijkchefs Jet en Annette maken daar de bestellingen klaar en kunnen je meer vertellen over de herkomst van de producten. Geïnteresseerden schrijven zich nu in op de nieuwsbrief op rechtstreex.nl/weizigt.

 

Wijkpunt Rechtstreex Weizigt wordt ook afhaalpunt voor Dordts onbespoten groentepakket Groenekratje. Met de rechtstreex formule kun je de inhoud van het groenkratje, groente en aardappelen voor vier dagen per week, lekker aanvullen uit de regio.

 

Rechtstreex werkt met wijkchefs, boeren en klanten aan een transparante en sociale voedselketen als alternatief voor de anonieme supermarkt. Zo geniet je van de lekkerste lokale producten en maak je samen het verschil. Met een eerlijke prijs voor jou en voor de boer. Verse, smaakvolle en verrassende producten direct van de boeren uit jouw regio. Iedere bestelling vrij keuze, zonder een verplicht abonnement. Dan weet je weer wat je eet.

Rechtstreex werkt samen met Steunpunt Drechtstadsboer aan de realisatie van de korte keten in Dordrecht en de Drechtsteden. Duurzaamheidscentrum Weizigt is daarbij een prachtige omgeving waar een duurzame toekomst centraal staat.

 

Andere Rechtstreex wijkpunten in Dordrecht zijn Rechtstreex Krispijn aan de Patersweg 53 en Rechtstreex Land van Valk aan de Dubbeldamseweg Zuid 362. Zij openen op 18 oktober as.